Permisos disponibles / Pràctiques de reciclatge / Amaxofòbia

AM Permís per a conduir ciclomotors de 2 o 3 rodes i quadricicles lleugers. S’ha de realitzar una prova teòrica i una pràctica en circuit tancat. Edat d’obtenció 15 anys.

A1 Permís per a conduir motocicletes fins a 125cc. Amb una potència màxima de 11Kw. S’han de realitzar dues proves teòriques (comuna i específica) i dues pràctiques (circuit i carretera). Edat d’obtenció 16 anys.

A2 Permís per a conduir motocicletes amb una potència màxima de 35Kw. S’han de realitzar dues proves teòriques (comuna i específica) i dues pràctiques (circuit i carretera). Edat d’obtenció 18 anys.

A Permís per a conduir motocicletes. Es requereixen 2 anys d’experiència amb l’A2. S’ha de realitzar un curs teorico-pràctic de 9 hores, certificat per l’autoescola i un psicotècnic. Edat d’obtenció 20 anys.

B Permet conduir automòbils fins a 3.500 Kg. De MMA i 9 places, unint-hi un remolc de fins a 750 Kg de MMA. Es podran conduir, passats 3 anys i per territori nacional, motocicletes fins a 125cc. Edat d’obtenció 18 any

PRÀCTIQUES DE RECICLATGE

Renova les teves aptituds de conducció i treu-te la por a conduir amb les nostres pràctiques de reciclatge.

A l'Autoescola Like oferim pràctiques de reciclatge per a tots aquells que desitgen renovar les seves aptituds de conducció, ja sigui perquè fa anys que no conduir, com si és per que li han agafat por a la conducció per qualsevol motiu. Les pràctiques de reciclatge consisteixen en pràctiques de cotxe començant des de 0, tornant a repassar els conceptes bàsics de la circulació i habituant de nou a l'conductor a la conducció. Els nostres professors avaluen el nivell personal de cada alumne per saber en cada cas on cal reforçar les pràctiques.

¿Què és la amaxofòbia? * Amaxofòbia (fòbia a conduir). A l'Autoescola Like, preocupats pel dia a dia dels nostres conductors, oferim formació per a solucionar aquestes situacions. Com a conseqüència de la necessitat de desplaçar-nos en vehicle, per a les persones que senten inseguretat a l'volant o no s'atreveixen a fer-ho, des del nostre centre els formem perquè puguin tornar a sentir-se segurs i independents a l'hora de conduir. 

Nous cursos online

CAP inicial, renovació CAP, carnet Camió/ tràiler/autobús, obtenció ADR, renovació ADR, títol Transportista, conductor ambulàncies etc....


 sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco