Permisos disponibles / Pràctiques de reciclatge / Amaxofòbia

AM Permís per a conduir ciclomotors de 2 o 3 rodes i quadricicles lleugers. S’ha de realitzar una prova teòrica i una pràctica en circuit tancat. Edat d’obtenció 15 anys.

A1 Permís per a conduir motocicletes fins a 125cc. Amb una potència màxima de 11Kw. S’han de realitzar dues proves teòriques (comuna i específica) i dues pràctiques (circuit i carretera). Edat d’obtenció 16 anys.

A2 Permís per a conduir motocicletes amb una potència màxima de 35Kw. S’han de realitzar dues proves teòriques (comuna i específica) i dues pràctiques (circuit i carretera). Edat d’obtenció 18 anys.

A Permís per a conduir motocicletes. Es requereixen 2 anys d’experiència amb l’A2. S’ha de realitzar un curs teorico-pràctic de 9 hores, certificat per l’autoescola i un psicotècnic. Edat d’obtenció 20 anys.

B Permet conduir automòbils fins a 3.500 Kg. De MMA i 9 places, unint-hi un remolc de fins a 750 Kg de MMA. Es podran conduir, passats 3 anys i per territori nacional, motocicletes fins a 125cc. Edat d’obtenció 18 any

PRÀCTIQUES DE RECICLATGE

Renova les teves aptituds de conducció i treu-te la por a conduir amb les nostres pràctiques de reciclatge.

A l'Autoescola Like oferim pràctiques de reciclatge per a tots aquells que desitgen renovar les seves aptituds de conducció, ja sigui perquè fa anys que no conduir, com si és per que li han agafat por a la conducció per qualsevol motiu. Les pràctiques de reciclatge consisteixen en pràctiques de cotxe començant des de 0, tornant a repassar els conceptes bàsics de la circulació i habituant de nou a l'conductor a la conducció. Els nostres professors avaluen el nivell personal de cada alumne per saber en cada cas on cal reforçar les pràctiques.

¿Què és la amaxofòbia? * Amaxofòbia (fòbia a conduir). A l'Autoescola Like, preocupats pel dia a dia dels nostres conductors, oferim formació per a solucionar aquestes situacions. Com a conseqüència de la necessitat de desplaçar-nos en vehicle, per a les persones que senten inseguretat a l'volant o no s'atreveixen a fer-ho, des del nostre centre els formem perquè puguin tornar a sentir-se segurs i independents a l'hora de conduir.